Info comuna

Info primarie

Documente publice

Servicii

Cauta

Pentru a face o cautare pe site, scrieti unul sau mai multe cuvinte si dati click pe "Cauta" :

Webmaster : VortexInfo SRL

Protectia datelor cu caracter personal

Acte necesare

Anunturi

Intrebari si raspunsuri

Formulare

Pagina: 1 2 INFO COMUNA > ECONOMIE
Ocupaţiile locuitorilor se răsfâng nelimitat în modul de trai şi de cultură al unui popor. Schimbarile petrecute în diferite perioade istorice, în indeletnicirele poporului român au avut urmări asupra principalelor aspecte de trai şi cultură.
Primele ocupaţii ale locuitorilor...
Tot articolul ...
22.01.2007
După anul 1900 începe exploatarea petrolului. Deci apare embrionul unei noi functii, cea industrială.
După anul 1948, datorită intensificării exploatării atât a petrolului cât şi a carbunelui, începe să predomine funcţia industrială şi determină apariţia funcţilor de...
Tot articolul ...
22.01.2007
Activitatea industriala
Industria este reprezentata prin industria extractiva a carbunelui (lignit), industria de extractie a petrolului, industria constructoare de masini si de prelucrare a metalelor, industria materialelor de constructie, industria usoara.
22.01.2007
Agricultura
         Agricultura este o ocupatie straveche a locuitorilor acestei comune. Din suprafata totala a comunei de 4880 ha, 1700ha revin arabilului.
         Padurile acopera o suprafata de 1221 ha si se gasesc in...
Tot articolul ...
22.01.2007
Pomicultura
Conditiile pedoclimatice si de relief au facut ca din trecut locuitorii comunei sa se indeltniceasca cu cultura pomilor fructifer.
Livezile ocupa astazi o suprafata de 361 ha,ceea ce reprezinta 7.4% din suprafata agricola sau 11,6% din suprafata totala a comunei.
22.01.2007

www.fongph.ro www.primariabalesti.ro www.primariabirsesti.ro boghesti.infoprimarie.ro www.comorinecunoscute.org www.primariamaracineni.ro www.primariaciocirlia.ro pantelimonct.infoprimarie.ro